FOTD: Un alt ochi unic arată cu un Mac tradițional

Dacă doriți să fiți foarte înspăimântați, nu terminați un film de groază pe Netflix. În schimb, puneți machiajul dvs. în lumina soarelui. Hahaha! Omule. Este cam înfricoșător, văzând o mare parte a produsului pe piele într-o astfel de lumină neiertătoare. Sau poate că eu sunt doar mine, deoarece nu am făcut prea multe machiaj deplin în ultimele câteva luni (#pandemlife).

Deci, am făcut acest aspect ieri dimineață de când am făcut o garanție pentru mine pentru a pune pe niște machiaj. (Recunosc că masca mea acoperă practic totul, totuși, în unele cazuri pune pe machiaj încă mă face să mă simt mai bine.)

PUBLICITATE

Connor a avut un playdate din afară cu un prieten, precum și noi am fost afară pentru mulți dintre după-amiaza, așa că dimineața am ales să folosesc lumina soarelui natural în fereastra mea pentru a mă ajuta să mă ghideze cu acest ochi unic Uită-te cu creionul Mac PowerSurge.

Am folosit-o ca o fard de ochi, precum și o căptușeală pe capacul meu!

Playdate-ul lui Connor a fost pentru “pictura de tort”, un concept am primit de la copilul hectic pe Instagram.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am înregistrat o mulțime de cutii uriașe împreună pentru a arăta ca un tort mare, precum și Connor, precum și prietenul ei a pictat straturile cu vopsea de tampura lavabilă.

Îmi presupunem cel mai înspăimântător lucru despre a face machiajul dvs. în lumina neiertătoare a soarelui complet vede exact exact cum se comportă produsele în funcție de structura pielii. SFINTE SISOIE. Mi-a cerut cu adevărat să mă amestec atât de bază, cât și să bată toate zonele excesive în care a fost un pic atât de bine situată acolo. Fac acest zgomot înspăimântător, știu, totuși cred că trebuie să o faceți când doar pentru distracție, deoarece este cu adevărat deschiderea ochilor!

S-ar putea să o fac din nou astăzi, deoarece presupun că sunt un masochist ca asta, lol!

La fel ca machiajul meu a doua zi, sunt, de asemenea, o mulțime de o.g. Mac seamănă în acest amestec de machiaj, cum ar fi PowerSurge pe capacele mele, Blushbaby pe obraji, precum și rujul de vârtej amestecat cu un pic de honeylove pe buzele mele. (I-am dorit să arate ca machiajul de toamnă, totuși nu am vrut să plece la fel de bine.)

Inițial, m-am dus cu o buză maro roșie maro, de când mergeam pentru un aspect de toamnă, totuși am încercat-o cu un roz mai strălucitor a crescut Matte Lippie …

Am avut o incuzare ca combo-ul ochiului / obrazului ar merge cu adevarat cu adevarat un ruj puternic de culoare roz …

Aceasta este designul off datorie, unul dintre noile pulbere Mac sărut lipcole lichide. Cred că arată cu adevărat superb cu acest combo de ochi / obraz, precum și data viitoare când o port, cred că pot face această culoare a buzelor.

Un lucru mult mai mult despre PowerSurge înainte de a merge – când faci aceste aspecte unice cu căptușeală, farmecul lor este că nu trebuie să fie foarte ideali pe capacul tău, deoarece dacă doar folosiți unul culoare, dacă există zone pe capacele tale, care sunt mult mai elegante amestecate decât altele, atunci nu vă îngrijorați de faptul că, atâta timp cât aveți o schimbare destul de netedă a culorii care se estompează spre sprâncene, veți fi amenda.

Ca și în cazul oricărui tip de acțiune de capac, de exemplu întunericul de pe a treia exterioară sau când aprofundați v. Vrei să meargă, să-l bați mai mult, nu te încurca cu ea, precum și relocarea cu ziua ta.

PUBLICITATE

Cred că acestea sunt fantastice, deoarece ei cu adevărat nu evidențiază erorile atât de mult, precum și un lucru fantastic!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *