Coral, bronz și machiaj de prune cu o bază naturală pentru aventuri în aer liber

Aceasta este ceea ce “rochia fantezie” este pentru mine în aceste zile: un pulover dungat semi-rid, pantaloni cu spoturi de vopsea pe ele (i-am purtat Pentru a picta camera lui Connor cu câteva luni în urmă, și dagnabbit dacă nu sunt mulți blugi confortabili pe care îl dețin!), iar perechea mea “bună” de Nike Winflos.

Oh, și un mic machiaj, desigur! ?

PUBLICITATE

Acoperire orientată

Pentru a urmări PGR în jurul casei și a coiei din jurul blocului Ieri, am purtat bronz și prune pe ochii și obrajii cu o buză de corali. Și am asociat-o cu ceea ce îmi place să-i numesc “o bază semi-pură”, care este cu totul acoperire cu un hidratant colorat, precum și câteva zone vizate, cu o acoperire ușor opacă. Am facut acest lucru prin amestecarea unui strat de fundament al stick-ului pe obraji si in jurul gurii mele, apoi smand o cantitate mica de concealer lichid sub ochii mei.

Nu l-am pus cu o pulbere, deoarece mi-am dorit ca pielea să arate cât mai mult posibil, dar tu ai putea … doar asigurați-vă că nu mergeți prea greu cu ea dacă doriți să mențineți efectul asemănător pielii.

Îmi place foarte mult acest tip de acoperire vizată, mai ales cum arată în lumină în aer liber, care poate fi notoriu neiertător. foarte recomandat. Încercați-l pe următorul picnic.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Descoperite Mac Gems.

În altă ordine de idei … Mă dau drumul prin colecția mea de machiaj cel mai bine acum și țin cont de pietre vechi. Am purtat două dintre descoperirile mele recente ieri – Bronzul Bronzului Mineralizează linerul Skinfinish și Mac Liquidlast în Coco Bar.

Bronzul de brânză este o pulbere moale, strălucitoare. Din punct de vedere tehnic, este un lider, dar îl puteți folosi deasupra obrajilor ca pe un bronzator all-in-one / Blushighter, ceea ce am pe obraji în aceste poze.

Dacă vă simțiți creativi, îl puteți folosi și ca o fard de ochi. Am umezi o perie Mac 217, l-am fluturat peste tigaie de câteva ori pentru ao încărca, apoi l-au băgat pe partea interioară a capacelor mele pentru a alege umbra de prune bronzată pe care am purtat-o ​​pe jumătatea exterioară (Mac Saby, în cazul în care tu “este curios).

PUBLICITATE

Coco Bar este o linie de culoare neutru neutru negru Mac Liquidlast, și nu va reloca nimic! Este ca o versiune lichidă a liniei creionului de cafea Mac, de aceea o iubesc. Am tras o linie direct de-a lungul liniilor de lasare superioare și inferioare, apoi am zâmbit marginea cu o perie de fard de ochi plat. Dacă căutați o căptușeală moale, difuzată de ciocolată care rămâne pusă, trebuie să o dați un du-te, cât mai repede.

Machiajul purtat în acest aspect

Baza: Crema de Peachlite Mac (pentru a pregati pielea), farmecul de prim ajutor Ultra reparatii inamie in Tan (peste fata), Mac Studio Fix Soft Matte Foundation in NC42 (obraji, in jurul valorii de nostrili si gura), estée lauder 24h concealer în cald mediu

Ochii: Mac Teddy Eyeliner (sună peste toate capacele ca bază de ochi, apoi aplicată ca liner pe linii de linii), fard de la Mac Saby (jumătate de capră), Mac Bronz (jumătatea interioară, aplicată umedă), Mac Hush (colțul interior) , Mac Liquidlast din Coco Bar (smocdiat de-a lungul liniilor de lasare superioare și inferioare), Laura Mercier Caviar Volum Mascara

Obrajii: bronzul mac

Buzele: Mac Ravhishing Lipglass (un coral mai mare care pare a fi, din păcate, întrerupt. Boo!)

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *