Toate simturile! Purpuriu și roz de decalare urbană urbană, și plimbare emoțională nebună am mers ieri

Purple Power! (Purtarea ruperii urbane a rujului lichid în ZZ)
Dacă aș fi știut ce am intrat ieri înainte de a lua Connor la primul ei oficial care implică un grup mare de copii, aș fi făcut niște exerciții profunde de respirație sau yoga în prealabil.

Am mers la prima noastră clasă Kindermusik, care este ca un cerc muzical organizat slab pentru copii. Există un profesor de chitară care conduce trupa prin cântece și dansuri și lecții de limbă pentru copii și, în principiu, am trăit o viață de emoții în cele 40 de minute am fost acolo. Am primit toate simturile! Fata, eram o mizerie.

PUBLICITATE

Ce are de-a face cu aceste rujuri lichide noi de degradare urbană? Ei bine, eu le port în această reprezentare episodică a rolei emoționale Coaster Ride am continuat în clasa Kindermusik, lol!

Rujurile de dezintegrare urbană sunt o nouă linie de Lippii de la Ud. Sunt 18 dolari fiecare, iar acestea sunt nuanțele purpurii și roz. (Am analizat nuanțele portocalii și roșii și nuanțele nud și maro săptămâna trecută.)

Acestea durează aproximativ patru ore pe buzele mele, care este în concordanță cu celelalte nuanțe luminoase pe care le-am încercat și ok pentru un ruj lichid … deși nu excepțional. Speram că vor dura mai mult, dar trebuie să spun că se simt fabulos! Formula nu se usucă deloc – un alt plus pentru un ruj lichid – și cred că arată grozav.

Sunt disponibile acum online și la magazinele și contoarele UD.

Prima emoție: nervozitate, așa cum sa spus de ruperea lichidului de decizie urbană în Twitch

Urban dezintegru de ruj lichid în Twitch
Eram puțin nervos când am intrat în clasă, pentru că știu că a fost prima dată când Connor a atârnat cu un grup mare de copii. A fost să țipă? A fost o să fie liniștită și cotă? Ar fi ieșită? Ceilalți copii ar fi drăguți cu ea? Ar fi încercat să mănânce pe toată lumea ca ea o face la file? Nu știu!

Se pare că a fost bine. Era foarte prudentă și rezervată când am așezat mai întâi, dar poate că își ia energia.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

A doua emoție: bucurie pură, așa cum a spus de rudă de decizie urbană în zz

Urban dezintegru de ruj lichid în zz
Pe măsură ce muzica a început și toată lumea a început să cânte și să bată și să danseze împreună, a început să se bucure cu adevărat. A râs, zâmbind și foarte interesat de chitara profesorului.

A treia emoție:

Urban dezintegrare viciu ruj lichid în Firebird

Destul de curând Connor și am intrat în zonă! Am ridicat-o și o plimba în jurul ei și mă întorc în sus și în jos. Am zguduit, omule. Nici măcar nu știi.

A patra emoție: ușor încrucișată, așa cum a fost spus de ruperea lichidului de decizie urbană în nebun

Urban dezintegrare viciu ruj lichid în nebun
Apoi am făcut această activitate în care am aruncat o mulțime de bile mici gonflabile în cameră și, știți, bebelușii fiind bebeluși … Unii dintre ei le-au pus în gură.

Îmi amintesc că am apucat una dintre bile și a fost complet înmuiere umedă cu scuipat. M-am gândit: “Domnul bun, vă rog să nu lăsați Connor să-i pună pe acesta în gură”.

Mi-am spus să-mi spun lui C’est La Vie. Doar ceea ce fac bebelușii, dar totuși … am fost ușor de încântat.

Cea de-a cincea emoție: Bitterweet, după cum sa spus de urban dezintegrarea rujului lichid în pandemoniu

Urban dezintegru de ruj lichid în pandemoniu
A fost un moment în timpul clasei – cel mai ciudat moment din întreaga experiență – când m-am simțit înclinat, dar și puțin trist. Era în timpul liniștit. Profesorul a refuzat luminile și a pornit un cântec liniștit, liniștitor. Toți părinții s-au liniștit și s-au așezat de-a lungul unuia dintre pereți, iar apoi profesorul a început să sufle bule în aer.

Copiii au ieșit din zid ca fluturi ciudate care explorând pentru prima dată lumea. Cei mai mulți dintre ei au rămas aproape de mame și de tații, dar Connor tocmai a plecat! Se târâse la fel de repede ca ea putea în centrul camerei, ca ea însăși ca ea era o scenă, apoi sa ridicat în sus, a făcut un pic dans și a fluturat ambele mâini pentru toată lumea.

Apoi sa târât în ​​cealaltă parte a camerei și a urmărit niște bule. Am încercat să o fac să se întoarcă la mine, dar era prea ocupată să se simtă bine.

Am început să distrug … A fost o privire asupra viitorului. Într-o zi va ieși în lume și nu voi fi acolo pentru a prinde bule pentru ea.

Mă face puțin fericită și tristă în același timp.

A șasea emoție: relief, așa cum a spus de ruperea urbană a rujului lichid în Big Bang

Urban dezintegrare viciu ruj lichid în Big Bang
După ce a văzut cât de fericit și confortabil a fost Connor în grup, m-am simțit ușurat. Va fi bine. Eu, pe de altă parte, nu știu. Dacă o clasă de grădiniță mă poate conduce la lacrimi, cum o să fiu când absolvesc de la liceu?

AdveRTISEMENT.

NU-MI VINE SĂ CRED! Mă duc mai departe.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *