Intrați în caracter cu Collection Cosplay Collection

Cele șase noi Colectia Cosplay Collection Tars (18 $ fiecare, oferite acum)
Încă nu am participat la măreția inovatoare costumată, care este Cosplay, cu toate acestea, dacă / când o fac, personajul pe care îl joacă va trebui să aibă buzunare nebunesc – SS eco-friendly – fără îndoială – de când voi merge cu Efortul de a rochia ca un personaj fantastic / de benzi desenate, nu există nici o metodă pe care o folosesc un roz neutru moale pe buzele mele sau o bej hushed neutru.

Lame.

PUBLICITATE

Buzele verzi tot drumul!

Și, evident, cosmetice compulsive obsesive (de asemenea înțelese ca OCC) mă simtă pe asta.

Cele șase noi de $ 18 Summertime 2015 Cosplay Collection Matte Lip Tars (de asemenea, colecția are șase lustruire de unghii) Include un ecologic strălucitor și plin de viață ecologic numit Cosplay, precum și nu, nu am folosit-o la comerciantul lui Joe … încă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Oc Cosplay Lip Tar / Matte în Cosplay
Ca și alte tari ai buzelor OCC, aceste rujuri lichide absolut tubulare au o aromă de mentă, precum și un miros. Doar dați o scădere a unuia pe partea din spate a mâinii dvs., precum și apoi folosiți o buză curată pentru a le aplica de acolo.

Oc Cosplay Lip Tar / Matte la Belladonna

Cât de netedă, precum și opac Acestea variază în funcție de culoare, precum și se pare că mai multe nuanțe mai “acolo”, cum ar fi piatra de culoare John Doe, purpuriu Belladonna, cosplay ecologic, precum și femme roz pal, Aplicați o intensitate mult mai mare decât mai multe culori standard în lansare, cum ar fi cha-cha-cha-cha, precum și memento roz medie.

Oc Cosplay Lip Tar / Matte în John Doe
Dar toți se simt fabulos – mai bine, de fapt, decât o mulțime de rujuri lichide pe care le-am încercat, poate că nu uscau toată metoda până la un film gros (ca o mare parte din rujurile lichide). Ei rămân emolient, versatil, precum și confortabil (și, în mod normal, abține să se așeze în liniile mele verticale de buze) tot timpul să le folosesc.

Cosplay Lip Tar / Mat în Cha-Cha
Cât timp vor dura, de asemenea, în funcție de culoare, cu cele crazieri cum ar fi eco-friendly, precum și purpuriu, la aproximativ patru ore, precum și roz, precum și corali aproximativ doi.

Oc Cosplay Lip Tar / Matte în Memento
M-am lăsat să-mi zgârie capul puțin cu privire la motivul pentru care sunt numite Mattes, din moment ce văd un minor radiat pe buzele mele cu toți, cu toate acestea, C’est La Vie. Dacă simt vreodată cerința de a le maturiza în totalitate, voi praf doar un strat luminos de pulbere translucidă pe partea de sus (un truc de machiaj de buze de 90 de ani vechi).

Cosplay Lip Tar / Mat în Femme

PUBLICITATE

Lucruri bune. Trebuie să ajungem absolut să facem deja Cosplay. Tu, eu, culori nebun de buze, precum și costume, poate o felină sau două sau trei … tu jos?

Preț: $ 18 Fiecare
Disponibilitate: oferită acum la contoarele OCS, precum și online
Machiaj, precum și rating blog de apel: b +

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *