Ce purtați pe unghiile dvs.? Pot sugera Essie Pret-A-Surfer?

purtând două straturi de unghii de unghii din Essie Pret-A-Surfer
Nu chiar cel mai bun lucru cel mai bun pentru a merge de fapt navigarea (dar este aproape!), Blue Blue Essie Pret-A-Surfer arată cel mai bine la domiciliu în mijlocul oceanului pisicilor pe cămașa mea albastră.

Acest albastru marin însorit de 8,50 dolari este de la noua colecție Essie Summer 2015 și o puteți găsi acum online și la saloane, magazine de farmec, Nordstrom și Ulta.

PUBLICITATE

Le suspin … ceea ce n-aș da o placă lungă, cu ușurință (3 picioare) valuri și ape calde tropicale cel mai bine acum …

Așteaptă – tocmai mi-am dat seama că nici măcar nu-mi amintesc ultima oară când am mers pe surfing sau, căci asta, ultima oară când eram într-un corp mare de apă.

Sondajul spune: care trebuie să se oprească.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Doresc ca vremea să se încălzească deja. Încă mai purtăm pulovere aici, în Novato, care este ciudat pentru această parte a Californiei în iunie. Fata de surfer tropical in interiorul vrea mult mai mult soare si temps la mijlocul anilor ’80.

Oricare, îmi place foarte mult această nuanță de albastru (este un mic moodier decât luminos) și doar parțial pentru că merge atât de bine cu tricoul de pisică pe care îl port.

PUBLICITATE

Vorbind despre cămașă, nu-i place? BFF Jen mi-a luat-o pentru mine. Din păcate, nu cred că este încă disponibil.

Ultima dată când am purtat pret-A-Surfer, am purtat-o ​​fără o bază de bază sau de sus (1. Pentru că sunt leneș și 2. Pentru că îmi schimb polonezul foarte mult). Chiar și fără o bază de bază sau de sus, deși se află bine. Am început să văd chips-uri mici în a patra zi, deci sunt lucruri destul de durabile.

Purtarea a două pături de unghii de unghii Essie Pret-A-Surfer
Ce purtați pe labele dvs. pe multe fantastice de marți, prietene? Întrebarea tabbies și asistenții lor credincioși ar dori să știe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *