Ceea ce am folosit pentru a-mi reabilita unghiile după renunțarea la manicures pe gel

în sensul acelor de ceasornic din partea de sus: Lauren B frumusete lustruire handsCrub ($ 20, 2 oz), mână și loțiune de corp ($ 11.55, 28 oz), Tratamentul Mini de unghii din Londra în Cavalerul în armura strălucitoare și gimnastică de unghii (10,50 $, 0.17 oz), și unghii magice magice și balsam (6,50 $, 0,25 oz)
După cum ați putea aminti unii dintre voi, nu prea mult timp în urmă, am scris o piesă scurtă despre încercarea de a renunța la manichiurile pe gel. Ei bine, la scurt timp după aceea, am făcut-o! Le-am luat de pe mine acasă … și a fost teribil și nu vreau să spun teribil în ceea ce privește modul în care unghiile mele se simțeau înainte de a le scoate. Vreau să spun teribil în ceea ce privește “unghiile mele de fapt rănit timp de câteva zile după aceea, și a preluat o lună pentru a arăta orice semne vizibile de îmbunătățire”.

Pentru a recapida, iată o fotografie (destul de proastă, admirată) a ceea ce mi-a arătat unghiile mele imediat după ce mi-am scos gelurile cu o lună în urmă.

PUBLICITATE

Fi avertizat, nu este frumos.

O imagine din aceeași noapte am îndepărtat unghiile de gel; Am rămas cu unghii fragile, subțire, dureroase.
De la acea noapte fată, am încercat să mă îngrijesc de unghiile mele pentru a le ajuta să se recupereze. Am fost în oferta Sally Beauty doar după ce am eliminat gelurile și am cerut unui angajat să recomande un produs pentru a dezactiva unghiile după îndepărtarea gelurilor și a recomandat un dispozitiv de întărire și balsam magic.

Mi-a spus să o folosesc pentru două săptămâni pline, fără nimic altceva pe unghiile mele, apoi după aceea să-l folosim ca pe un strat de bază, pe care l-am făcut.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

După cele două săptămâni inițiale, unghiile mele nu s-au simțit mult mai bine, așa că am adăugat și alte produse la arsenalul meu de reparare a manichiurii Gel, inclusiv aceste tratamente mini de la Ciate Londra de mai jos …

Cavalerul din Londra în armura strălucitoare (stânga), gimnastică de unghii din Londra (dreapta) și unghii magice întăritor și balsam (de sus)

MINIS au ajutat cel mai mult, cred. Am folosit gimnastica de unghii si cavaler in armura stralucitoare. Sală de gimnastică de unghii funcționează ca un antrenor personal pentru unghiile slabe, în timp ce cavalerul în armura strălucitoare este îmbogățit cu unghii mai luminoase și mai hidratate.

Pe lângă utilizarea tratamentelor de la Ciate Londra, am avut grijă deosebită să-mi păstrez mâinile și cuticulele bine hidratate.

Loțiunea mea curentă a lui Fave a fost cea parfumată de măslinare deasupra spanității, pe care am primit-o ca un cadou de Crăciun de la salon pe care l-am dus la când încă mai primesc manichiură.

Baza de ulei de măsline este hidratracul perfect, iar mirosul de măslini nu este prea înverșunat. Este o mare loțiune de a le pune după ce a folosit Lauren B. Frumoasă de lustruire a mâinilor, care a fost o nouă adăugare nouă la colecția mea.

Margele super-fine fac pentru un masaj excelent de mână …
Laurenul B. Scrubul de frumusețe conține un amestec de margele de ulei fine, aminoacizi, vitamina E, floarea-soarelui și uleiuri de aloe, și de obicei îmi dau mâinile o curățare bună cu ea după dușul meu, deoarece restabilește o cantitate bună de umiditate.

PUBLICITATE

Unghiile mele încă mai au un drum lung de a merge înainte de a ajunge acolo unde vreau să fie (adică, înapoi la nu peeling și fără nituri îngrozitoare în ele), dar pentru referință, iată că sunt unghiile mele astăzi.

Unghiile mele astăzi: încă decolorate și cu niște caneluri în ele, dar se îmbunătățesc! – Și au început să crească din nou.
Au făcut progrese, dar mă tem că sunt încă decolorate și slabe. Dar cel puțin ei nu se mai rupe la picătura unei pălării!

Voi aveți sugestii pentru produse sau lucruri de făcut pentru a vă radiaiza unghiile după ce ați purtat acrilice / geluri pentru o lungă perioadă de timp? Orice tratamente pentru unghiile sfinte a lui Graal? Te rog să-mi spui dacă faci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *