Ochii de tip bijuterie tonifiat în combinația de piele NYX sunt orice altceva tipic pentru summertime

folosind noua combinație de piele NYX pe ochii mei
Praful de pe acel baston de Mac Costa Riche Liner (sau orice tip de ochelari de culoare roșiatică caldă sau de ochi în colecția Yo, pentru asta), deoarece noua combinație NYX Suede ($ 15) dorește să facă magie cu ea.

Această nouă combinație de străluciri, ochelari de bijuterii perles-tonifiate este ca și partidul la un copac de pere de culoare roșiatică cald. Cred că un maro roșcat cald, cu un finisaj mat … o Riche La Mac Costa, ciocolată elvețiană sau îmbarcare.

PUBLICITATE

Deoarece toate cele opt umbre din combinație au o suprafață strălucitoare care se învecinează pe metalic, integrând un mat pentru a contras cu strălucirea ar trebui să se echilibreze cu umbrele destul de frumos. Pentru aceste poze aici, am folosit Great OL ‘Mac Costa Riche pe apa mea, precum și linii de lansare inferioară, cu toate acestea cred că voi mătui un maro mat în credere, de data viitoare când încerc asta.

Aceste umbre sigure sunt simple pentru a lucra cu. Aproape orice tip de efecte după toate, oferte mari de pigment, precum și ele sunt simple de amestecat. Singura problemă cu care am avut cu adevărat cu orice tip de ele este cu ochii mei udarea – nu foarte mult. Doar un tad. Ochii mei trebuie să fie super sensibili astăzi, deoarece ochiul meu stâng a luat un pic lacuit după ce am sugerat tealul albastru închis de-a lungul liniei mele inferioare.

Swatches de rândul de sus

Randul de jos
Asta e maybelline matern de iluminat hi-iluminat în 30 de corali pe obraji, precum și maybelline furtunoasă sahara ruj pe buzele mele
Am săpat cu adevărat această paletă, în mare parte, deoarece nu este doar run-of-the-moara, aur tipic, precum și paleta de ochi de la Teal Summertime. Este diferit – Moodier, tip de Smokey, precum și nuanțele ar trebui să fie la fel de purtare în toamnă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Suede este oferită acum pentru 15 dolari la contoarele NYX, precum și Nyxcosmetics.com.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. Cine e jos pentru un pantof cumpara de seara asta? LAUGH OUT LOUD! Am nevoie de ea. A fost una dintre acele vineri, știți?

Ce faci? Vrei să vezi maleficant? Se pare că este vorba de evaluări bine până acum … nu este mare, cu toate acestea nu-mi pasă. Încă mai vreau să o văd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *