Eroii de machiaj nesupravegheați: iluminarea ambientală a lui Hourglass în difuzie

care este iluminarea ambientală a lui Hourglass în difuzie ($ 35) pe obraji
Nu pot să cred că e deja august … poți? Nu! Declin să o accept. Sunt într-o specificație de negare.

Nici măcar nu voi distra posibilitatea ca vara să se poată ajunge până cel puțin octombrie.

PUBLICITATE

Sau la sfârșitul lunii noiembrie.

Vreau să merg direct de la vară la Halloween, înapoi în vară, precum și apoi să ajung la noapte de Ziua Recunostintei, lol!

Oh bine. Mai devreme sau mai târziu, cel mai probabil atunci când începe să răcească, va trebui să accept inevitabilul … și undeva de-a lungul drumului, sunt sigur că o să simt un hankering pentru buze bogate și roșii de toamnă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Pentru a mă ajuta cu acest timp greu, precum și cu simplitate Tranziția, mă voi întoarce la hiperglasul înconjurător ambiental în difuzie caldă ($ 35).

O clipă de iluminare a luminii ambientale calde
Vorbește despre strălucirea ta minunată, babe. Este unul dintre preferatele mele de a purta cu ruj roșu tonificat și / sau de epocă, cum ar fi pericolul femeii Mac.

I dunno … există ceva despre metoda pe care această roșie funcționează cu roșii de culoare galbenă mai caldă (și corali).

Îmi place.

Căldură difuză
Oriagey Poppy se amestecă cu aur cald palid în modelul de marmură, precum și amestecate împreună pe obraji, arată natural (vezi: fără clovni nebuni).

Seria de lungă durată UNSung Heroes oferă câteva dintre produsele mele preferate de colectare pe termen lung de la o serie de branduri de apeluri corporale.

Când aplice un strat, se pare că Rygos mi-a urmărit în jurul condoului meu (pentru că, evident, el ia timp din rutina lui hectică să se ascundă și să caute cu mine).

Cu toate acestea, însă, Hella distrage atenția, ceea ce este excelent atunci când nu doriți obrajii să se lupte cu buzele dvs. atunci când purtați un roșu puternic.

Un al doilea strat transformă intensitatea la nivelurile de cliffhanger final sezon. Chiar mai bine, când aplică straturi suplimentare dincolo de una, încă nu mai cer să-mi amintesc curat, deoarece nu durează foarte mult să combină focul de căldură difuz.

Sunt, de asemenea, folosind rujul de risc Mac Femeie, precum și linia de gel de ghidare de 1,5 mm în obsidian în acest aspect
Un alt lucru despre căldura difuză? – În mod serios, nu poți să-l încurci. Pot să mă țin destul de mult de orice tip de blush curat pentru a aplica, precum și amestecați-l (pentru aceste poze am folosit un MAC 109), precum și niciodată nu am nici un fel de dramă care se îmbină marginile.

Pe lângă orice altceva, este, de asemenea, purtând pe termen lung (9-10 ore), așa că dacă ați dorit să vă petreceți tot timpul încercând să găsiți grămezi foarte atent de frunze de toamnă pentru a lovi cu piciorul fără a fi nevoie să întrerupeți o atingere .

Nu că fac asta vreodată …

PUBLICITATE

Puteți descoperi lucrurile difuzate de ardere calde la contoarele de hârtie, Sephora, precum și la fel.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *