Ce este nou în Cat Ladure Couture de la antropologie și Betsey Johnson?

Rochia Panthere (Rraaw!) Disponibil acum la Anthropologie
Va fi o pisică doamnă couture Crăciun? sondaj spune: “Miew!”

Purrrr …
M-am scufundat la mall mai devreme astăzi la (presupus) să fac niște cumpărături de Crăciun semi-devreme, dar știi cum merge … o rochie neagră și aur cu o imprimare pisică mare traversează calea ta și e tot coborârea de acolo.

PUBLICITATE

Big Cats regulă!
Cazul la punctul: rochia de pantaloni de la antropologie, pe care o aveau pe un afișaj ideal de ușa din față. Lucru întunecat mi-a făcut inima de pisică, sărind o bătaie.

Atât de multă drăguț … și este disponibilă și în dimensiuni alete pentru pisicile provocate vertical. Disponibil acum în magazine și la antropologie.com pentru 178 de dolari.

PUBLICITATE

Câteva minute mai târziu, așa cum am călătorit pe mall, am identificat o fată care purta această eșarfă fermecătoare de infinit fermecătoare cu un arc de leopard-tipărit și a avut paiete! Bineînțeles că trebuia să o întreb unde a luat-o, la care a spus ea, “Nordstrom”. Apoi a adăugat cuvintele magice, “este în vânzare ideal acum”.

Versiunea cremă a eșarfei
Este de către Betsey Johnson și, de asemenea, vine în negru cu un arc de leopard de leopard gri și negru, în cazul în care nu doriți să vă faceți griji cu privire la eșarfa dvs. bej se murdărește. Oh, și există mănuși potrivite!

Eșarfa a fost de 27,60 de dolari (marcată în jos de la 46 de dolari), iar mănușile au fost de 16,80 $ (inițial $ 28). Am verificat online, dar nu am găsit exact aceleași. Cu toate acestea, am găsit acest concurent non-leopard …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *