Noile lanțuri de unghii NARS din Marea Barents, precum și algonquin de la Colecția de vacanță Laced

Barents Marea (stânga), precum și algonquin (dreapta)
Oh, viața amuzată repede … Nu aș avea nici un fel de alt mod!

Am o lovitură ciudată de înțelegere că sub șosetele mele, precum și cizme folosesc două nuanțe diferite de lacuri de unghii.

PUBLICITATE

Nu puteam alege între Marea Royal Blue Barents, precum și algonquin violet (atât de la NRS cu Colectia de vacanță Edge), așa că am încetat să încerc să aleg și să merg cu ambele. Mi-am dorit, de asemenea, să văd exact cât timp ar lua El Hub pentru a observa că am folosit culori diferite pe fiecare picior …

Tipul ăsta e plin de surprize, îți spun! Am crezut că o va lua cel puțin trei zile, totuși el a declarat ceva în 45 de minute. Acest lucru de la aceeași persoană care a durat două săptămâni pentru a observa timpul mi-am vopsit părul roz!

SETICE, precum și pigmentate Marea Barents, precum și algonquin sunt nuanțe de ediție restricționate de la Colecția de vacanță NARS, oferită acum la contoarele NARS, precum și pe Internet pentru fiecare câte 20 de dolari.

Folosesc două straturi în imaginea de mai sus, totuși aș fi putut ajunge cu unul.

PUBLICITATE

Simt că am văzut aceste culori înainte de OPI, totuși îmi place totuși. Aceste sticle de ediție restrânse vorbesc colectorul hardcore din mine.

Nars lustruire de unghii din Marea Barents (stânga), precum și algonquin (dreapta)
Despre acele cizme …

Cizmele! Am avut un cupon de reducere de 20 de dolari pentru DSW arsând o gaură în buzunar, așa că am ales aceste pantofi de Tuff de Vintage Crown Sâmbătă.

Filele pare să le placă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *