Pentru obraji Queen B, încercați Matte Tan a crescut Nars Almeria Blush

Folosind noile NARS Almeria Blush pe obraji și, da, stau în fața unui fan, Beyonce-Style
“Doar pentru a vă avertiza … arăt complet nebun”. Un lucru minunat de difuzat cel mai bine înainte de a intra într-un spațiu dacă utilizați NARS Blush în Almeria ($ 30), dar nu ați petrecut suficientă amestecare timp.

Dacă, totuși, ați investi orele în amestecare – de când veți fi obligat să faceți acest lucru Matte Tan intens ridicat din noua vacanță NARS 2014 Laced cu Collection Edge – atunci nu aveți nevoie de a avertiza publicul larg, de la dvs. Obrajii vor arăta atât de natural fantastic, cât și fluthed că martorii vor presupune că sunteți Beyonce, precum și că vă ridicați așa.

PUBLICITATE

Nars Almeria Bush.

Folosesc două perii pentru a aplica Almeria, precum și nici una nu este o perie roșie. Aceasta este de când am folosit-o foarte foarte întâi pe care am folosit-o pe Almeria, am folosit-o cu o blush curată, precum și am ajuns să apară ca și cum am făcut machiajul meu de un copil mic pe un nivel de zahăr înalt.

Deci, da, acum încep prin aplicarea unui strat subțire care utilizează o perie de ventilator. Apoi am amestecat crapul viu din ea cu o roșie pufoasă cu pudră, precum și repet întregul proces de una sau de două ori, în funcție de exact cât de puternică vreau să merg.

Este un pic cam dificil, totuși cred că este complet meritat, deoarece îmi place căldura, precum și culoarea pe care o adaugă la obrajii mei, cum ar fi la fel de mult timp pe un acoperiș Barcelona, ​​cu o carte și un zidar borcan de limonadă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Arată și fantastic cu rujuri roșii.

Pret: $ 30
Disponibilitate: oferit pe 15 octombrie la magazinele NARS, precum și NARSCOSMETICs.com, precum și venind 1 noiembrie la contoarele NARS în magazinele departamentelor
Machiaj, precum și Rating Blog Charm: a

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Nu ați crede exact cât de multe ori am scris această blush “Almeira”, în loc de “Almeria”, în timp ce făceam acest post sau exact cât de multe ori l-am numit Elvira.

ELVIRA BUSH? Într-adevăr, Karen?

Da, va fi una din acele zile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *