Cabină în pădure (nu versiunea Joss Whedon)

Hei de la zăpadă!

Ei bine … de la cantitatea mică de zăpadă lăsată pe pământ după o scurtă zăpadă chiar aici acum câteva săptămâni.

PUBLICITATE

El Hub, precum și eu sunt încă în redding în apropierea gospodăriei de la Oregon, verificând gospodăria pentru sărbători, cu toate acestea am făcut o scurtă călătorie ieri pentru a merge la unele rude la cabina lor nu departe de a instala Lassen.

Focul de distracție: Lassen Peak, unul dintre cei doi vulcani din Statele Unite ale Statelor Unite pentru a izbucni în secolul al XX-lea (cealaltă fiind instalarea St. Helens), este cel mai sudic vulcan activ din gama cascadă. Înainte de ultima sa erupție din 22 mai 1915, a fost mult mai mult de 1.000 de metri mai înalți decât înălțimea actuală de 10.457 de picioare.

Final Jeopardy, chiar aici vin!

Gospodăria are o cabină de munte relaxantă în pădure, precum și este glorios liniștită, precum și pașnică.

PUBLICITATE

Există mari oferte de animale din zonă (chiar și unii urși!), Deși nu am văzut niciun fel de critters în această călătorie. Cu toate acestea, am auzit un lemn de lemn sau chickunk chucking în depărtare …

De fapt, nu sunt sigur ce a fost. Ar fi putut fi un Chihuahua în vrac. Sincer, ce știu? Sunt o fată de oraș, lol!

Chiar acum există doar o praf ușor de zăpadă pe pământ, pe care mi-au spus că sunt neobișnuite pentru acest timp în jurul anului (a fost un an uscat). Era suficient pentru mine, totuși. Am avut o explozie care mi-a lăsat amprentele în ea, precum și verificând pădurile apropiate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *